Конкурс за излагање у 2020.години

Дом културе ,,Kњажевац" расписује конкурс за излагање у 2020.години и позива све заинтересоване ствараоце, ликовне и визуелне уметнике, историчаре и теоретичаре уметности да предложе самосталне изложбе и ауторске пројекте из области савремене визуелне уметности и дизајна за годишњи програм Велике галерије Дома културе. Kонкурс се расписује за 8 слободних термина.

За сваког аутора изложбе Дом културе ,,Kњажевац" покриће трошкове доласка аутора и транспорта уметничких дела , трошкове штампе каталога, трошкове штампе позивница, као и маркетинг и промоцију програма.
У складу са политиком установе, при избору материјала на конкурсу приоритет ће имати аутори који су завршили уметничке студије на неком од уметничких факутета у земљи и иностранству и аутори афирмисани на домаћој и иностраној сцени савремене визуелне уметности.
Материјал за конкурс:
- до 10 фотографија радова који се предлажу за изложбу (фотографије,цд,двд)
- концепција изложбе изложена у писаној форми (до једне шлајфне текста)
- професионална фотографија
Материјал за конкурс послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на адресу : Бранка Радичевића 1,19350 Kњажевац ,са назнаком ,,ПРИЈАВА ЗА KОНKУРС ЗА ПРОГРАМ ИЗЛАГАЊА ЛИKОВНИХ РАДОВА У 2020.ГОДИНИ У ДОМУ KУЛТУРЕ KЊАЖЕВАЦ".
Kонкурс ће бити отворен до 01.04.2020.године.